Godišnja izvješća o provedbi ZPPI za 2016., 2017. i 2018. godinu, nalaze se u privitku.
U našoj se školi ovaj tjedan obilježava Tjedan školskog doručka. Školski jelovnik se oduvijek sastavlja vrlo pažljivo, a posebno se vodi računa o tome da učenici obrocima unose zdrave i raznolike prehrambene sastojke u tijelo koje se još razvija i treba ostati zdravo i snažno.
Danas su predstavnici učenika iz svakog razreda matične škole bili u školskoj kuhinji na isprobavanju novih okusa pašteta, tj. proteina na kruhu koje su osmislile školska knjižničarka Marijana Kuna i ravnateljica Jadranka Sabljak.
Učenicima su bile ponuđene dvije vrste pašteta — pileća i riblja. Nove vrste zalogajčića isprobali su uz šareni tanjur meksičke salate. Učenici su se složili da je vizualna prezentacija obroka bitna, ali najvažnije je znati koje su namirnice zdrave i njih konzumirati češće.
Više fotografija pogledajte OVDJE!